Showing all 12 results

 • EBIT S (AKCIÓS ÁR!)

  552.000 Ft (Bruttó ár)

  Az E-BIT S a WAYEL intermodális szegmens szimbóluma, amelyet a kényelem, az elektronika és a személyre szabottság szintézise generál. Mindössze 30 másodperc és három mozdulat (négy, ha összehajtja a pedálokat) alatt az E-BIT S minimális méretre csökken,összecsukva bárhová magával viheti ,legyen szó tömegközlekedési eszközről vagy munkahelyről.

  Opciók választása
 • eBIG 48V (AKCIÓS ÁR!)

  712.500 Ft (Bruttó ár)

  A szórakozás hosszan tart az eBig 48V-al, a Fat kerekekkel ellátott e-bike-al és a 696 Wh -s akkumulátorral , miközben megőrzi az összecsukható kerékpárok mozgékonyságát és hordozhatóságát. Maximális tapadás és stabilitás a 4” széles futófelületű DSI gombos abroncsoknak köszönhetően , amelyek minden típusú városi úton kényelmet nyújtanak. Az állítható felfüggesztésű villa és az erőteljes hátsó motor garantálja a szórakozást és a maximális úttartást.

  Opciók választása
 • NEXT OFFROAD 48V(AKCIÓS ÁR!)

  772.500 Ft810.000 Ft (Bruttó ár)

  Ez az e-bike nagyon népszerű az off- road szerelmesei körében , a CST „FAT kerekek” lehetővé teszik, hogy ne süllyedjen el puha talajba, például homokban, sárban vagy hóban. Továbbá, mivel alacsony nyomáson használhatóak, jobb tapadást biztosítanak egyenetlen utakon , és kiváló csillapítást is biztosítanak . Ezek a funkciók a városban is hasznosak, ahol többek között az ilyen típusú kerekek sokkal biztonságosabbak , mert nem akadnak el a villamos sínekben.

  Opciók választása
 • NEXT 48V(AKCIÓS ÁR!)

  787.500 Ft (Bruttó ár)

  NEXT , összecsukható FAT , a régebbi testvérével ellentétben FIVE 48 V-os hátsó motorral van felszerelve , amely a 7- fokozatú Shimano sebességváltóval és a széles és futófelületű kerekekkel együtt ezt a „könnyű” változatot nem kevésbé stílusossá és agresszívvé teszi. A  NEXT olyan funkciókkal van felszerelve, amelyek garantálják a kényelmet, a biztonságot és a szórakozást .

  Opciók választása
 • NEXT+ OFFROAD (AKCIÓS ÁR!)

  900.000 Ft922.500 Ft (Bruttó ár)

  Kialakításának köszönhetően a NEXT + OFFROAD egyesíti a szépséget és a használhatóságot. Egyedi megjelenésű, melyről senki sem tudja levenni a szemét. A NEXT + OFFROAD szíve az erős FIVE F90 motor , amely sík és kavicsos emelkedőkön is lendületes haladást biztosít. Elöl és hátul hidraulikus tárcsák találhatók , a teleszkópos első villa pedig lehetővé teszi a durva utakon való haladást. A ballonos gumiabroncsok segitenek elnyelni az út hibáit. A Selle Bassano nyereg, valamint LED lámpák teszik teljessé a csúcskategóriás kerékpár felszerelését.

  Opciók választása
 • NEXT+ (AKCIÓS ÁR!)

  900.000 Ft922.500 Ft (Bruttó ár)

  A NEXT + a FAT sorozat e-kerékpárjainak új generációja, amelyet a szórakozás és a szabadság érzésének örömére hoztunk létre : a dizájnra való odafigyeléssel készült váz összecsukható,  20 “x 4”-es, széles ballonos kerekek Az első teleszkópos villa  a kényelem és a stabilitás garanciája a városi utakon. FIVE F90 48V-os központi motor , dupla hidraulikus tárcsafékek és kiváló minőségű szolgáltatások, mint például a 3,5 hüvelykes kijelző, dupla LED-es lámpák és ergonomikus nyereg , NEXT+ egy csúcskategóriás e-bike .

  Opciók választása
 • HELLO! (AKCIÓS ÁR!)

  937.500 Ft (Bruttó ár)

  HELLO! a vadonban való túrázásra készült kétkerekű terepjáró, amely a városban is hasznosnak bizonyul. Ha a terep keménnyé válik, többé nem kell aggódnia a kátyúk vagy a csúszós aszfalt miatt ezzel a strapabíró e-biciklivel, amely széles, 4”-os Kenda Kraze gumikkal van felszerelve . HELLO! 250 W -os FIVE F90 motorral és 48 V-os akkumulátorral rendelkezik, így akár nagy távolságokat is leküzdhet. Első és hátsó Led lámpák ,hidraulikus tárcsás fékek.

  Opciók választása
 • NEXT SPORT (AKCIÓS ÁR!)

  967.500 Ft1.020.000 Ft (Bruttó ár)

  A NEXT SPORT egy összecsukható elektromos fat bike, ideális azok számára, akik nem fogadnak el kompromisszumot, és olyan kerékpárt szeretnének amely helyt áll a városon kívüli utakon, ugyanakkor nem marad észrevétlen a városban sem. A széles kerékfelület és a gömbölyű abroncsok tökéletes stabilitást biztosítanak, teljesítmény és  mozgékonyság . A tárcsafékek és az erős FIVE F90 motor lehetővé teszi a pedálozást kanyargós meredek utakon, még havas, sáros vagy homokos körülmények között is.

  Opciók választása
 • URBAN BIKE ICON UNISEX (AKCIÓS ÁR!)

  1.042.500 Ft1.087.500 Ft (Bruttó ár)

  Egy igazi olasz karakter, az ICON Urban vonal uniszex változata , a kényelmes, alacsony nyeregvázcsővel rendelkező e-bike. Az integrált akkumulátorral ellátott nyolcszögletű váz eleganciája tökéletesen illeszkedik a FIVE F90 48V-os középmotor innovatív technológiájához : csendes és kivételesen nagy nyomatékú. Az F90 48V akár 30%-os lejtővel is megbirkózik. A beépített Shimano Alfine sebességváltó még álló helyzetben is garantálja a pontosságot és a sebességváltást.

  Opciók választása
 • URBAN BIKE MAN ICON (AKCIÓS ÁR!)

  1.117.500 Ft1.162.500 Ft (Bruttó ár)

  Az ICON Urban man változat nyolcszögletű vázkialakításával ellenállhatatlanul elegáns , a beépített akkumulátornak köszönhetően kifogástalan vonalvezetésű. Élvonalbeli technológiai megoldások a FIVE F90 48V központi motorral: csendes és kivételesen nyomatékos. Az F90 48V akár 30%-os lejtővel is megbirkózik. A beépített Shimano Alfine sebességváltó még álló helyzetben is garantálja a pontosságot és a sebességváltást.

  Opciók választása
 • X-PLÖR UNISEX (AKCIÓS ÁR!)

  1.237.500 Ft (Bruttó ár)

  Tapasztalja meg a  szabadságot a kényelem és a teljesítmény hihetetlen keverékének , az intelligens sebességváltó-rendszernek, az erős FIVE F110 motornak és a 768 Wh-s, rendkívül nagy autonómiával rendelkező akkumulátornak köszönhetően , ez a tökéletes trekking e-bike . Kényelmes alacsony nyeregvázcső és nagy teljesítmény ,10 sebességes sebességváltóval , Suntour villával és Shimano első és hátsó tárcsafékekkel . Az X-plörrel korlátlanul pedálozhat.

  GPS

  Opciók választása
 • X-PLÖR MAN (AKCIÓS ÁR!)

  1.237.500 Ft (Bruttó ár)

  Az X-plör man egy nagy teljesítményű FIVE F110Nm-es motorral van felszerelve, hogy oda is eljusson, ahová mások nem, nagy akkumulátorral , amely hosszú üzemidőt biztosít, vonzó kialakítással és a legmagasabb minőségű alkatrészekkel . A kijelző nagy és színes, a nyereg tökéletes azok számára, akik egyensúlyt keresnek a kényelem és a teljesítmény között, az Abus integrált zár , a Shimano fékek és a váltó egy nagyon gazdag felszereltségű e-kerékpárt alkotnak. A 768 Wh-s akkumulátornak köszönhetően olyan hosszú utakra indulhat, mint még soha . Az X-plör a trekking e-bike kategória terepjárója.

  GPS

  Opciók választása