NEW BAD 250W (NEM ELÉRHETŐ)

1.690.000 Ft1.950.000 Ft (Bruttó ár)

Elfogyott

Az EUROBIKE 2022-n elért óriási sikert követően – ahol második helyezést ért el az INNOVATORS’ PRIZE versenyen – a NEW BAD készen áll arra, hogy megjelenjen a piacon, és forradalmasítsa a fenntartható mobilitás koncepcióját.

Két évnyi munka és befektetés után a városi e-bike szakmában egyedüliként a semmiből valósítottak meg egy bringát: Tervezés, formakészítés, egyedi és utánozhatatlan termék létrehozásával.

“Elégedettek vagyunk az elért eredménnyel, a legigényesebb és legtapasztaltabb közönség már izgatottan várja!”

Valójában a Double B System nemzetközi szabadalomnak köszönhetően az új BAD az egyetlen e-bike a világon, amely hátsó agymotorral vagy központi motorral konfigurálható.Ez teszi az e-bike-ok világában, az  új felfogás előfutárává.

Nem ez az egyetlen innovatív funkció; a New Bad a könnyű e-mtb sportos stílusát és a városi kerékpár praktikusságát a piacon soha nem látott, szemet gyönyörködtető, futurisztikus dizájnnal ötvözi: összecsukható, nincs rajta külső kábel, mivel a teljes vezetékezés a vázon belül van,  kettős LED fényszóróval rendelkezik, 6 nagy fényerejű fényponttal, a kijelző pedig a kormányba van integrálva.

Teljes felfüggesztésű, mivel monoamortizált első villával rendelkezik – amelyet kizárólag ehhez a modellhez terveztek és gyártottak – és RE A5 EXA léglengéscsillapítós hátsó felfüggesztést.

Az EICMA 2022 ideje alatt elindul  az előrendelés, hogy 2023 tavaszi átadással érkezzen a vevőkhöz.

AZ ÁRVÁLTOZÁS JOGÁT FENNTARTJUK, AZ EURÓ ÁRFOLYAM ALAKULÁSÁTÓL FÜGGŐEN!
Category:

Leírás

NEW BAD

További információk

Szín

Fekete matt, Szürke matt, Sárga, Elektromos kék, Fehér gyöngy, Zöld matt

Motor

250W / Bafang rear motor RMG06, 250W / OLI Edge central motor, 500W / Bafang rear motor RMG06, 250W / Bafang central motor MD10